TILBYR FULL UNDERHOLDNINGSPAKKE

KOMPLETT  TIL EN HYGGELIG PRIS
  HELE PAKKANDERHOLDNING TIL ALLE ANLEDNINGER - RIMELIG PRIS
Dag Inge og Vidar - dine artister for kvelden
Bilde av en assistent på ett 40 årslag - dele armen

VIDAR AASVANGEN
Den magiske politimann
 

DU TROR DET IKKE NÅR DU SER DET!

Blogg

vis:  hele / oppsummering

Vidar Aasvangen sin nye hjemmeside

Skrevet den Comments kommentarer (0)

Hei kjære alle sammen. Nå har jeg laget en egen hjemmeside for min voksne trylledel og underholdning. Jeg tryller med det meste innen faget trylling. Jeg fant ut at jeg ikke kunne være VirrVarr for det voksne publikum. Her er da min side laget og jeg kommer til å postlegge en del utover her om mitt liv som tryllelkunstner. Jeg elsker å opptre og ikke minst få lov til å være en del av dette veldig lille særegne miljøet i Norge. Man må være litt sær skal man drive med dette. Det tar ufattelig lang tid å lære seg nye rutiner og tricks.

Jeg håper denne siden vil gi deg som kunde en lyst til å booke meg til deres arrangement. Jeg lover at det skal bli artig og ikke minst en opplevelse av magic på min måte.

Jeg er ganske munnrapp og kan mye om humor. Har jobbet i tegneseriene Stupido, bare kødd og Sex og Rør. Det var en artig erfaring å ta med seg. 

Jeg elsker å se forundringen i ansiktet til mitt publikum da det skjer ting som ikke kan gå an skjer. Jeg digger latter og glade mennesker.

Jeg har 4 barn og de er alle på en eller annen måte involvert i Aasvangen Cirkus. Det er som assistenter, ballongklovn, ansiktsmaling, vakthold ved hoppeslott, popcorn produksjon, sukkerspinn og så videre. Har jobbet i Barnas Dag siden starten av det firmaet. Der har jeg mange jobber i løpet av året. 

Dette er en familiebedrift og kona er også med.  På dette bildet er det min eldste datter Michelle som er med på Norske talenter TV2 i 2015
Rss_feed